Menu

Een keuken in Friesland koopt u bij Keukenpunt

 

Een keuken in Friesland koopt u bij Keukenpunt

U woont in Friesland en bent op zoek naar een keuken. Kom dans eens langs bij Keukenpunt! In onze showroom in Leeuwarden (Hemrik) vindt u uiteenlopende keukenopstellingen binnen elk budget. In Friesland – en daar buiten – staat Keukenpunt bekend als specialist op het gebied van keukens. Uw keuken vormt een essentieel onderdeel van uw huis. Daarom adviseert Keukenpunt u uitgebreid over de opties om tot uw absolute droomkeuken te komen.

IMG_3441 (1)

Keukenmontage in Friesland

Samen met onze keukenadviseurs hebt u uw droomkeuken samengesteld. Uiteraard verzorgt Keukenpunt ook de montage van uw keuken in Friesland. Iedere woning is anders, vandaar dat onze vakkundige monteurs nauwkeurig te werk gaan om uw nieuwe keuken naadloos in te bouwen. Onze monteurs hebben binnen Friesland uitgebreide ervaring met het monteren van keukens in zowel nieuwbouw als oudbouw. Zelfs als u in Friesland in een oude woonboerderij woont zorgt Keukenpunt voor een optimale montage van uw keuken.

Uw droomkeuken in Friesland

Onze adviseurs zijn thuis in keukens. Vanuit hun uitgebreide expertise binnen en buiten Friesland begeleiden zij u om van uw idee een plan te maken. De sfeer in uw huis vertalen we door naar uw keuken. De juiste kleurencombinaties, keukenmaterialen, handgrepen en inbouwapparatuur zijn bepalend voor uw nieuwe keuken. Wij helpen u bij de juiste keuzes en laten u kiezen uit tal van mogelijkheden. Om u een goed beeld te geven van uw nieuwe keuken visualiseren wij uw keuken in een gedetailleerde 3-d tekening.

IMG_3439

Centraal in Friesland

In onze uitgebreide showroom in Leeuwarden ontvangen wij klanten uit Friesland en daarbuiten. Uiteenlopende keukenopstellingen geven u een ruime indruk van uw mogelijkheden. Denk hierbij aan moderne- strakke keukens, landelijke keukens of tijdloze keukens. Voor iedere smaak bieden wij een passende keukenoplossing. Daarom gaat u voor uw nieuwe keuken naar Keukenpunt in Friesland!