Menu

Keukenpunt

De keuken speciaalzaak in Leeuwarden

Keukenpunt is een jonge, dynamische en ambitieuze onderneming. In onze showroom in Leeuwarden vind je de nieuwste trends op het gebied van keukens. Graag nodigen we je uit om vrijblijvend een indruk krijgen van ons keukenaanbod. Onze adviseurs inventariseren jouw wensen en maken een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.

mensen keukenpunt polariod

Een impressie van onze showroom

Topkwaliteit keukens voor ieder budget

Keukenpunt werkt met de beste keukenfabrieken van Duitsland wat de kwaliteit van je nieuwe keuken garandeert. Door slim in te kopen leveren wij topkwaliteit keukens tegen scherpe prijzen. Daarom kan Keukenpunt binnen ieder budget een keuken leveren. Onze adviseurs denken met je mee om jouw keuken zo optimaal mogelijk samen te stellen.

De kwaliteit van onze keukens laten wij niet aan het toeval over. Daarom ondergaan keukenmeubels, componenten en materialen voor de seriestart omvangrijke testprocedures – in het testlaboratorium. Neem hier een kijkje.

Keuken apparatuur

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor keukenapparatuur. Jouw droomkeuken is pas compleet met de juiste apparatuur. Samen met onze adviseurs beslis je welke apparatuur geschikt is voor jouw keuken. Keukenpunt werkt met betrouwbare merken zoals:

In totaal hebben wij meer dan dertig apparatuur merken in huis, zodat je zeker weet dat er altijd iets voor je bij zit.

Ook voor een PVC-, parket- of laminaatvloer ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben hierin een uitgebreid assortiment en een deskundig advies.