Roderick


We mochten bij Roderick op visite komen om mooie plaatjes van zijn keuken te schieten en zonder hem ook maar een vraag te stellen begon hij enthousiast te vertellen: ’Drie jaar geleden kocht ik deze keuken bij jullie en ik ben nog steeds dik tevreden.

Toen ik een jaar of twaalf was zei ik al tegen mijn ouders dat mijn eerste koophuis een hoogglans rode keuken zou krijgen en toen het zo ver was heb ik het dus ook echt gedaan. Mijn ouders zeiden steeds “doe dat nou niet, daar krijg je spijt van”. Zij zagen het helemaal niet zitten, maar toen ‘ie er eenmaal was vonden ze het toch wel heel mooi en zelf heb ik er nog geen moment spijt van gehad.

Andere mensen geven vaak aan dat ze de keuze zelf niet zouden maken maar ‘m bij mij wel hartstikke mooi vinden dus dat vind ik altijd erg leuk om te horen. Hij is niet groot, maar alles zit er in. Als ik weer eens een huis koop waar een keuken in moet, dan ga ik zeker weer naar Keukenpunt.’ Super Roderick, dat horen we graag! Bedankt voor je mooie woorden en dat je nog maar vele jaren plezier van je keuken mag hebben!

Klantverhalen