Laat je inspireren in onze showroom

Kom eens vrijblijvend langs en laat je inspireren. 

Iedereen die op zoek is naar een droomkeuken is van harte welkom in onze showroom aan de Planetenlaan 2 in Leeuwarden. Onze medewerkers staan 6 dagen in de week voor je klaar om te inspireren en/of adviseren. In onze showroom kun je de modernste keukens, laatste trends en nieuwste technieken vinden. Aanraken, ervaren en inspireren zijn de kernwoorden die bij onze showroom passen. Kom gerust eens geheel vrijblijvend langs, de koffie staat klaar en gegarandeerd geïnspireerd weer naar huis!

keukenpunt-11-500x500

Ons inspiratie atelier

Voel, beleef en match kleuren en materialen.

In onze showroom hebben wij ook een uitgebreid atelier gemaakt. Achter je computer of tablet beleef je de kleuren niet. Het atelier is bedoeld om kleuren naast elkaar te leggen, materialen te matchen, vergelijken en inspireren. Er is altijd wel een deskundige medewerker aanwezig die, wanneer je er zelf niet helemaal uit komt, graag even komt adviseren. Misschien ontvang je wel tips waar je zelf nog niet bij stil had gestaan. 

20170913-IMG_4145
20170921-IMG_9854-500x533
20170921-IMG_9842
20170913-IMG_4097

Waar kun je ons vinden?

Langskomen kan aan de Planetenlaan 2 Leeuwarden

Kom eens geheel vrijblijvend langs en laat je inspireren. Onze showroom is voorzien van de nieuwste technieken en materialen. Raak alles aan en droom alvast over hoe jouw ultieme droomkeuken eruit komt te zien.

Adviesgesprek inplannen?

Je kunt ook een afspraak maken met ons via het onderstaande formulier. Geef aan op welke dag je graag langs wil komen en dan bellen wij je om een concrete afspraak in te plannen. Let op velden met een * zijn verplicht.