Zakelijk

Keukenpunt als zakelijk partner

Naast de particuliere markt, is Keukenpunt ook actief in de zakelijke markt. Voor elk project, groot of klein, vinden wij een passende oplossing. Binnen Keukenpunt is veel ervaring in de zakelijke markt aanwezig. Wij kunnen uw project ondersteunen bij onder andere de levering en plaatsing van keukens, badkamers en vloeren.

Heeft u een een project waarbij het plaatsen van keukens, badkamers of vloeren vakkundig voldaan dient te worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en wij zorgen voor een passende offerte op maat.

Wij zijn onder andere in te schakelen bij de volgende projecten:

Onze Merken Partners

Wat klanten over ons zeggen

Arno

Na meerdere offertes gekozen voor Keukenpunt. Goede communicatie, nette prijs en duidelijke afspraken. Eelco heeft samen met ons een perfecte keuken uitgezocht en deze zit er nu 1 week in (Martijn heeft prima werk afgeleverd). We zijn er enorm blij mee, het is precies zoals we het voor ogen hadden. Ik kan Keukenpunt zeer zeker aanraden!

Eschwin

Aanrader om hier je keuken te kopen. Niet alleen een eerlijke prijs maar ook fijne communicatie en er wordt met je meegedacht in oplossingen. Je wordt niet gedwongen om meteen een handtekening te zetten tijdens het eerste gesprek, zoals bij veel andere keukenwinkels wel zo is. Je krijgt hier ook een mooi gratis 3d ontwerp van je keuken nog voordat je de offerte tekent.

Renske

Gewoon eerlijke prijzen, goed advies en bereid om de tekening aan te passen als de wensen veranderen. Ook de service na de levering was erg goed. Onze magnetron bleek niet te werken. Pelgrim wilde alleen maar repareren, maar keukenpunt heeft na veel telefoontjes kunnen regelen dat we alsnog een nieuwe kregen. Super fijn om zaken met ze gedaan te hebben. En dat weten we, omdat we al 2 keukens bij ze gekocht hebben!!!