Over Keukenpunt

Team Keukenpunt

Maak kennis met het Keukenpunt team dat 6 dagen per week voor je klaar staat.

Keukenpunt is een jonge, dynamische en ambitieuze onderneming. In onze showroom in Leeuwarden vind je de nieuwste trends op het gebied van keukens. Graag nodigen we je uit om vrijblijvend een indruk krijgen van ons keukenaanbod. Onze adviseurs inventariseren jouw wensen en maken een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.

“We built Beautifully with the best possible materials and resources”

Wij willen het beste voor jou! De beste materialen, de mooiste designs, lange levensduur, lange garanties, slimme technieken en top kwaliteit, dat is waar wij naar streven. Onze leveranciers zijn dan ook zorgvuldig gekozen. Iedereen krijgt de keuken die hij of zij graag wil hebben. Zo individueel als de mensen die er in wonen. Slimme geconstrueerde keukens met een mooi design en voor elke smaak. Keukens die aansluiten op de levenshouding van veel mensen. Voor ons staat altijd in het middelpunt: kwaliteit. In het ontwerp. In de productie. In de afhandeling en de klantenservice.
Tjeerd
Eelco

“Inmiddels is het de kinderschoenen ontgroeid, slimme keukenapparatuur. Via een app uw keukenapparatuur bedienen. Denk bijvoorbeeld aan het voorverwarmen van de oven terwijl u onderweg bent naar huis, bij thuiskomt kan de pizza direct in de voorverwarmde oven. De koelkast die bijhoudt welke producten op zijn. Of bijvoorbeeld de kookplaat met geïntegreerd kookboek zodat u stap voor stap weet hoe u uw maaltijd bereidt. Wij zijn vooral voorstander van slimme keukenapparatuur als het werkelijk iets toevoegt aan uw keuken- en kookervaring.”

- Tjeerd

Boek uw afspraak om kwaliteit en betrouwbare service te krijgen! assistentie te krijgen!